Kamis, 21 Agustus 2008

Wat doet een beroep Locksmith / Security Professional doen?

Een professioneel opgeleide Locksmith / security professioneel en het kan sommige of alle van de volgende: installeer sluizen, deadbolts en andere mechanische of elektronische vergrendeling apparaten aan de huizen, bedrijven, auto's en andere eigendommen. Slotenmakers kan wijzigen of de reparatie van dergelijke hulpmiddelen, Heruitgifte sluizen, maken duplicaat sleutels of kaarten, of het genereren van nieuwe sleutels / kaarten voor de sluizen op de toetsen / kaarten verloren zijn gegaan en te reageren op noodoproepen te deblokkeren auto's, woningen en bedrijven die zijn vergrendeld per ongeluk, of waarvan de sloten defect zijn.

Sommige Slotenmakers installeren en dienstverlening elektronisch alarm-en monitoringsystemen. Veel Slotenmakers specificeren, ontwerp, de levering, installatie en service een breed scala van elektronische controle op de toegang tot systemen en gesloten tv-circuit (CCTV)-systemen. Door de integratie van de elektronische systemen voor de beveiliging van computers en netwerken, sommige Slotenmakers handhaving van de beveiliging van hardware en software voor de computer-systemen.

Wanneer nieuwe of vervangende sloten zijn vereist, een Locksmith helpt de klant voor het bepalen van de juiste soorten sloten nodig op basis van de blootstelling gevaar voor de veiligheid, het leven veiligheid toepassing en de frequentie van gebruik. De Locksmith het installeren van sloten en veiligheid met de hulp van de fabrikant van sjablonen en / of het bedrijfsleven specificaties, door het snijden of het boren van de goede opening in de geselecteerde locatie met kleine hand-en elektrisch gereedschap.

Een Locksmith mag verkopen, service en installatie van kluizen voor thuis-en zakelijk gebruik. Banken hebben veel vergrendeling apparaten en bijhorende hardware voor geregelde dienst door als Slotenmakers; gewelf deuren, hang-tijd, een kluis en het tellen van apparatuur.

Een Locksmith reparaties door een gleuf te demonteren en de behandeling van de locate versleten of defecte onderdelen, vervolgens reinigt en past de interne mechanismen en vervanging van deze onderdelen met de nieuwe door de sluis van de fabrikant. Soms kan het nodig zijn voor het herstel van enkele aangepaste delen met behulp van draaibanken, boormachines, slijpmachines en andere macht en handgereedschap. Als de reparaties voltooid zijn, zal het Locksmith de sluis en controleer de werking.

Een Locksmith maken tweevoud toetsen met behulp van een sleutel-dupliceren machine. Met de klant (patroon)-toets ingedrukt en druk op lege geklemd in hun respectieve vises, de Locksmith toets beweegt het patroon in de gids. Een roterend mes snijdt het hetzelfde patroon als een van de belangrijkste leeg. De Locksmith zorgvuldig gekeken naar de nieuwe sleutel te zorgen voor de juistheid ervan.

Een Locksmith kunnen reageren op noodoproepen aan klanten die hebben
per ongeluk worden uitgesloten van een huis, bedrijf of het voertuig. De Locksmith begint met het onderzoek van de sluis (s) voor het bepalen van de beste methode om circumventthe lock. Deze methoden kunnen onder meer gebruik van het slot haalt, bypass-instrumenten of andere specifieke instrumenten. Inpassing een belangrijk middel van een code of andere gekwalificeerde middel is ook een methode voor het openen van een slot. De ervaring, kennis en vaardigheden bepalen de manier waarop een professioneel kiest voor het openen van een sluis. Er zijn momenten waarop de kwaliteit van de sluis, de zorg voor de veiligheid van de inzittenden en andere factoren, zoals een storing van de werking van de sluis mei Locksmith destructieve technieken te gebruiken om binnen te komen. Voordat u een alarmnummer opening of bepaalde andere gevoelige taken, Locksmith kan verlangen positieve ID procedures.

Omwille van veiligheidsredenen of omdat de sleutels werden gestolen of niet terecht, veel bedrijven, hotels / pensions en appartementen complex eigenaren om met Slotenmakers nieuwe master sleutel systemen, reset combinaties en heruitgave van hun deursloten op regelmatige basis. Sommige steden en staten vereisen Slotenmakers te zijn van een licentie en een entrepotsysteem. De licentie-proces kan betrekking hebben op de indiening van de vingerafdrukken, die een staat of nationale achtergrond, met goed gevolg een examen, en het betalen van een vergoeding aan de vergunningverlenende instanties. Een onafhankelijke Locksmith moeten houden ook zakelijke documenten en onderhouden van een goede inventaris van de sluizen, onderdelen, gereedschappen en sleutels.

Kwalificaties: Mechanische SLOTEN houden nauwkeurige en gedetailleerde werk. Goede SLOTEN de begeleiders beschikken over mechanische en wiskundige vermogen, goed zicht, ruimtelijke waarneming, oog-hand coördinatie en handigheid. Zij moeten in staat zijn te begrijpen slot en grendel specificaties, handleidingen en andere schriftelijke of mondelinge instructies als nodig is. Extra functies zijn onder meer geduld, emotionele stabiliteit, eerlijkheid, ependability, nauwkeurigheid en het vermogen om samen te werken met andere individuen.

Onderwijs en opleiding: Tijdens de middelbare school, de aspirant-Locksmith moet rekening cursussen in de wiskunde, mechanische tekening, metaalbewerking, basis elektronica, natuurkunde en Engels plus een aantal onderwijs-onderwerpen. Voor de installatie van elektrische sloten, alarm, controle op de toegang tot systemen of de controle-apparaten, Slotenmakers moeten beschikken over kennis van elektriciteit en elektronica.

Traditioneel is de over-the-job training is primair een methode voor het leren van vaardigheden SLOTEN. Stagiairs werken met ervaren Slotenmakers totdat ze onder controle van de nodige vaardigheden. In sommige on-the-job training programma's, medewerkers demonstraties bijwonen of een klas en praktische opleiding. De tijd die nodig is voor on-the-job training varieert van drie maanden tot vier jaar, afhankelijk van de mate van deskundigheid vereist zijn voor een bepaalde sector van de beroepsgroep. Afronding van de cursussen op een SLOTEN school zal een fundamentele kennis van de markt en kan leiden tot een kortere duur van de over-the-job training programma's.

Continue opleiding voor de Locksmith wordt verzorgd door seminars en klassen deurslot fabrikanten, SLOTEN Locksmith scholen en verenigingen, met inbegrip van de geassocieerde Slotenmakers van Amerika.

Tidak ada komentar: