Kamis, 21 Agustus 2008

Key-code

Een belangrijke code is een reeks alfanumerieke tekens die worden gebruikt door Slotenmakers voor het maken van een knop. Er zijn twee belangrijke soorten codes: blinde bitting codes en codes.

Dit zijn de codes die een kaart of een computer programma om de code op een blinde bitting code, die wordt gebruikt voor het maken van de echte toets. De belangrijkste codes zijn codes blind, en de publicatie van de code boeken of software zijn beperkt tot de in licentie Slotenmakers in de meeste rechtsgebieden om veiligheidsredenen. Sommige Slotenmakers ook blind hun eigen codering systemen voor de identificatie van de belangrijkste systemen zijn geïnstalleerd, of voor de identificatie van cliënten en van de vergunning in een hoge veiligheid. Voorbeeld: 23N7 (General Motors) of X2100 (Nissan) zijn voorbeelden van dode codes die worden gebruikt voor motor-toetsen.

Veel computer-gegenereerde kaarten kapitein keying ook gebruik maken van blinde codes voor de identificatie van de afzonderlijke toetsen en verandering meesters in het systeem.

De blinde code die vertaald de slotenmaker daadwerkelijk worden gebruikt voor elk stuk op een lege toets. Voorbeeld: hangslot blind code W123 vertaalt zich in bitting code 25313, waar de slotenmaker zou knippen de sleutel met zijn machine door de code 25313.

Tidak ada komentar: