Kamis, 21 Agustus 2008

Waarom een professionele Locksmith?

Pick-up enige krant met een artikel over de zorgen van de burgers en het onderwerp van misdaad meestal aan de top van de lijst. Het is daarom verwonderlijk dat huiseigenaren en aannemers vaak geen gebruik maken van de diensten van een professionele slotenmaker voor het analyseren van de behoeften voor de veiligheid van hun eigenschappen. Zo is de meest voorkomende praktijk in het nieuwe huis is gebouwd op de fragmentarisch veiligheids-maatregelen-met de hulp van een bedrijf aan het opzetten van een alarmsysteem, een elektricien om aansluiting buitenverlichting voor de preventie van criminaliteit, en misschien timmerlieden te installeren laag -- Rang hang-en hardware deur bijna als een nabeschouwing. Vaak kritisch, zoals deur-frame-structuur, het versterken van de deur of de vloer kluizen zijn niet denken aan de tijd te nemen in het oorspronkelijke gebouw.

"Er zijn bijna 10000 leden van de geassocieerde Slotenmakers van Amerika-een aantal gecertificeerde Slotenmakers-beschikbaar voor aannemers, bedrijven en huiseigenaren om te zorgen voor de fysieke veiligheid van hun bezittingen en, nog belangrijker, hun werknemers en gezinnen," zegt Robert E. Mock , ALOA de president. "Het is vreemd dat de eigenaren van dergelijke grote investeringen in woningen en bedrijven zonder de zorg voor hen intelligent." De vraag is groter dan alleen de juiste installatie technieken. Een gekwalificeerde slotenmaker aanbevelingen kan doen over wat de fysieke en elektronische systemen moeten worden gekozen in de eerste plaats.

Vandaag is de veiligheid markt wordt overspoeld met opties vaak onbekend zijn met die in gebieden buiten SLOTEN. Zelfs een verkoper in een industrie die zich bewust is van een nieuw product is niet waarschijnlijk dat de beoordeling of de kwalificaties van een hoog opgeleide en ervaren slotenmaker. Mock citeert ook zorgen over het groeiend aantal bedrijven die zijn alleen bewust zijn van en opgeleid in een smal gedeelte van de veiligheidsdienst. "Meer en meer zien we bedrijven marketing zich als veiligheid providers die een minimale blootstelling aan de veiligheid industrie als geheel. Vooral met het snelle optreden van de elektronische beveiliging van gemeenschappelijke toepassingen draaien we in meer mensen die te verwaarlozen zijn opleiding in het gebied van fysieke veiligheid - ze hebben geleerd op een dag voor het installeren van iets dat ze niet echt begrijpen, en ze hebben weinig of geen achtergrond in de beslissing of het product keuze is geschikt voor een bepaalde toepassing. Meestal zij in dienst zijn van bedrijven die alleen of de productie van een product en dus is het onwaarschijnlijk dat een uitgebreide analyse van de veiligheid zal plaatsvinden voor de klant.

Tidak ada komentar: